Ontwapenend adresje, gerund door een jong team dat talent koppelt aan gedrevenheid. In het kleine Keukentje werkt een grote kok. De kaart, groots in eenvoud, staat op een simpel A4’tje, kwestie van dagvers, vaak à la minute, te werken. Mét mooie seizoenproducten, dat spreekt. Kalfsfricandon, toast met Parijse champignons, gebakken zeetong, côte à l’os, steak tartaar: de chef kent zijn klassiekers, en geeft ze een ongecompliceerd lekkere stempel mee. Kwaliteit verloochent zich nooit, bewijzen ze hier elke dag opnieuw.

Een etentje is nooit volledig af zonder de legendarische Petit-beurretaart, recht uit grootmoeders receptenboek. De bediening in het huiselijke ’t Keukentje verloopt verfrissend informeel, maar correct volgens de regels van de kunst. Bij mooi weer tafel je op een verwarmd terras, met zicht op een levende postkaart en de rust van een doodlopende straat. Geloof ons: van dit keukentje proeven, is blijven proeven.

© restaurant 't Keukentje. Site by Webatvantage